Spouwmuurisolatie in Sprundel

Spouwmuurisolatie Sprundel

Een huis isoleren is over het algemeen een verstandige optie. Door uw huis met spouwmuurisolatie te isoleren bespaart u immers op de energiekosten en dit is goed voor uw portemonnee en het milieu. Spouwmuuradviseur.nl geeft u advies en informatie over spouwmuurisolatie. Daarnaast kunt u via het aanvraagformulier in contact komen met 6 spouwmuurspecialisten uit Sprundel .

Wat is spouwmuurisolatie?

Velen hebben weleens een huis in aanbouw gezien. Als u een huis in aanbouw ziet in Sprundel , dan ziet u dat veel huizen opgebouwd worden uit een houten raamwerk. Als u goed naar dit raamwerk kijkt, valt u op dat de muren vaak een holle ruimte bevatten. De holle ruimte koelt in de winter sterk af en warmt in de zomer sterk op. Door spouwmuurisolatie toe te passen worden deze holle ruimtes opgevuld met een laag van isolerend materiaal. Zo warmt de lucht in de muur uw huis in de zomer niet meer op en wordt het huis in de winter niet meer afgekoeld door deze lucht. Zo kunt u een hoop geld besparen op uw vaste jaarlijkse kosten in de zomer en in de winter!

Het isoleren van uw huis resulteert in:

  • Een lagere energierekening
  • Een gebouw dat in aanmerking komt voor een beter energielabel
  • Een beter milieu

Heeft mijn huis spouwmuurisolatie nodig?

Om te beginnen hebben niet alle huizen in Sprundel spouwmuurisolatie nodig. Huizen in Sprundel die voor 1920 zijn gebouwd hebben meestal geen spouw (de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur). De spouw heeft als functie om vochtproblemen tegen te gaan. Huizen die na 1976 zijn gebouwd hebben vrijwel allemaal spouwmuurisolatie. Huizen die voor deze tijd zijn gebouwd kunnen ook spouwmuurisolatie hebben, de isolatie kan namelijk later door een vorige eigenaar zijn aangebracht. Heeft u geen spouw? Dan kunt u kiezen voor andere vormen van isolatie, bijvoorbeeld: gevelisolatie, wandisolatie, vloerisolatie en kruipruimte isolatie (Ook dit kunt u aangeven als u het aanvraagformulier invult).

Is een investering wel slim?

De voordeligste vorm van gevelisolatie is spouwmuurisolatie. De prijzen van spouwmuurisolatie vallen best mee als u de terugverdientijd in acht neemt. Binnen drie jaar kunt u uw investering terug verdienen. Natuurlijk hangt dit wel af van het isolatiemateriaal dat aangebracht wordt. Daarnaast hangt het af van de binnentemperatuur van uw huis. Als we uitgaan van een temperatuur van 16.5 graden dan kunt u per jaar 870 kubieke meter gas besparen. Dit komt neer op zo’n 570 euro per jaar! Als u daarnaast ook nog eens gebruik maakt van de tijdelijke belastingverlaging van 21% naar 6% op de arbeidskosten, dan heeft u een investering van gemiddeld 2000 euro (+-150 m2 buitenmuur; afhankelijk van de grootte van uw woning) binnen ongeveer 3 jaar terugverdiend. In vergelijking met andere soorten isolatie is spouwmuurisolatie het meest aantrekkelijke in Sprundel . Meer informatie over het rendement en de voordelen?

Hoe vindt u een spouwmuurisolatie specialist uit Sprundel ?

Het beste wat u kunt doen is meerdere specialisten uit Sprundel vergelijken. Klik op de button hieronder en vul binnen enkele minuten het aanvraagformulier in. U ontvangt dan van 6 isolatiespecialisten offertes op maat. Geheel gratis en vrijblijvend. Op basis van deze offertes kunt u eenvoudig een keuze maken voor de specialist met de beste prijs. Zo bent u er zeker van dat het isoleren van uw pand u niet teveel kost. Begin snel met vergelijken en bespaar ook op de kosten van spouwmuurisolatie.